Activiteiten

 

Rondleidingen Kasteelweide Wouw

 

Mensen die ge´nteresseerd zijn in de historie van Wouw en vooral het vroegere kasteel kunnen nu een kijkje nemen op het terrein. Dat kan elke zaterdagochtend om 11 uur onder leiding van een gids.
In verband met corona is het noodzakelijk om aan te melden via rondleiding@kasteelvanwouw.nl, want we willen maximaal 25 personen tegelijk. De kosten bestaan uit een vrijwillige gift voor de stichting Kasteel van Wouw.
Op de dag zelf wordt u bij de container opgewacht. Denk wel om goed schoeisel, want het terrein kan nat en drassig zijn!

Op zaterdag 11 september (Open Monumentendag) zijn er om 11 en 14 uur wandelingen langs de torens en poorten.

toren


Het is weer mogelijk om op de Stichting Kasteel van Wouw te stemmen bij de Raboclubactie. Wij hebben uw bijdrage hard nodig om de werkzaamheden op het kasteelterrein tot een goed einde te brengen.

We moeten nog heel wat voegwerk verrichten om de muren van de oude burcht, de hoektorens en de voor- en achterpoort er netjes uit te laten zien en te behouden voor de toekomst.

Onze ultieme wens is om op het terrein een gebouw te realiseren waar we gasten kunnen ontvangen en waar we onze vondsten aan een breed publiek kunnen laten zien in een museumruimte.

Wil u het met eigen ogen zien, dan kunt u ook op zaterdag deelnemen aan onze rondleidingen om 11 uur.

Dus stem massaal op de Stichting Kasteel van Wouw!


Copyright: Stichting Kasteel van Wouw